SHOP NOW

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Η PRINOS farm & deli ξεκίνησε ταπεινά ως ένα μικρό μαγαζί με φρούτα στη Λάρνακα στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Έκτοτε αυξάνει την παρουσία και τη φήμη της σε όλη την Κύπρο, διατηρώντας παράλληλα την ίδια πρωτοποριακή ιδέα που βοήθησε την εταιρεία να διατηρήσει το καινοτόμο πλεονέκτημα της από την ίδρυσή της.

 

Η ΙΔΕΑ

 

Να προσφέρει στην Κυπριακή αγορά μια ευρεία γκάμα φρέσκων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από τοπικά προϊόντα που παράγονται από αγρότες εδώ στο νησί, έως μερικά από τα πιο εξωτικά τρόφιμα από όλο τον κόσμο που έχουν πωληθεί ποτέ στην Κύπρο.

 

Διατηρώντας αυτήν την αξία ως τον ακρογωνιαίο λίθο των δραστηριοτήτων της, η PRINOS farm & deli μετακόμισε σε ιδιόκτητο κατάστημα στην Λάρνακα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Το 2007 επεκτάθηκε στην Λευκωσία με ένα νέο κατάστημα που σύντομα έγινε «προορισμός» για τους κατοίκους της πρωτεύουσας που αναζητούν εξαιρετικά συστατικά και προϊόντα, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για υγιεινό τρόπο ζωής και να μπορέσουν να επιτύχουν τον τελικό στόχο όλων μας, την ευεξία!

Η PRINOS farm & deli συνεχίζει και σήμερα να δίνει προτεραιότητα στην υγιεινή διατροφή και την ευεξία, προσφέροντας μία από τις ευρύτερες επιλογές φρέσκων τοπικών φρούτων και λαχανικών, καθώς και κορυφαία διεθνή κρέατα, τυριά, αλλαντικά από όλο τον κόσμο και εκλεκτά προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο ψώνισμα που φέρνει χαμόγελα.

Πρωτοποριακή από τα πρώτα της βήματα , η PRINOS farm & deli εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να καινοτομεί.  To 2020 λανσάραμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μεταφέροντας τα προιοντα που έχουν κάνει δημοφιλή το κατάστημα μας στην Κύπρο, στον ψηφιακό κόσμο και έτοιμα για παράδοση.

Ακόμη μεγαλύτερη ευκολία για τους πελάτες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Στην PRINOS farm & deli, πιστεύουμε ότι η καλή ζωή ξεκινά με την κατανάλωση καλής ποιότητας, υγιεινά τρόφιμα. Για το σκοπό αυτό, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στις κοινότητές μας τα πιο φρέσκα συστατικά και εκλεκτά προϊόντα που χρειάζονται για να ακολουθήσουν πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και ισορροπημένες δίαιτες. Να επιτύχουν τη βέλτιστη σωματική και ψυχική υγεία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

 

Το όραμά μας είναι να καταστούν τα καταστήματα PRINOS farm & deli καταφύγια ευεξίας και μακροζωίας, γνωστά σε ολόκληρη την Κύπρο ως προορισμός για όσους αναζητούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Θέλουμε το σήμα PRINOS farm & deli να γίνει συνώνυμο με την ευεξία πέρα ​​από την υγεία,  εμπνέοντας, βοηθώντας και ενθαρρύνοντας τις κοινότητές μας να επιτύχουν όλους τους στόχους της μαγειρικής και της ευεξίας τους.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 

Ασφάλεια και ειλικρίνεια

 

Η ασφάλεια των τροφίμων και οι διαφανείς λειτουργίες είναι οι θεμελιώδεις αξίες που λειτουργούν παράλληλα με ό, τι κάνουμε στην PRINOS farm & deli. Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε τα αυστηρότερα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και να παρέχουμε ειλικρινείς επιχειρησιακές αξιολογήσεις προκειμένου να δημιουργήσουμε και να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους πολύτιμους πελάτες μας.

 

Διατροφική παιδεία

 

Η PRINOS farm & deli υποστηρίζει ότι μια θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για τη βέλτιστη σωματική και ψυχική ευεξία και μακροζωία. Επομένως, για να βοηθήσουμε στην προώθηση και καλιέργεια μιας υγιούς διατροφικής σχέσης, και κατανόησης του αντίκτυπου των διατοφικών μας επiλογών στην υγεία και το περιβάλλλον, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της διατροφικής παιδείας στις κοινότητές μας, και στην παροχή προϊόντων για όλες τις  διατροφικές ανάγκες, προσωπικές προτιμήσεις, κουλτούρες και τρόπους ζωής.

 

Κοινωνική ευθύνη

 

Η PRINOS farm & deli είναι αφιερωμένη στην ανακούφιση των επιπτώσεων της φτώχειας στις κοινότητές μας και βοηθά στην παροχή μιας καλύτερης ζωής για όσους είναι λιγότερο τυχεροί, προωθώντας μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, βελτιώνοντας τις πολιτικές γνώσης σχετικά με το θέμα της ευημερίας μέσω της διατροφής, αλλά και συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εργασία μέσω τοπικών ΜΚΟ και δημόσιων φορέων. 

 

Περιβαλλοντική συνείδηση

 

Η PRINOS farm & deli δεσμεύεται να μειώσει την περιβαλλοντική επιπτώση των λειτουργιών της, υιοθετώντας αποτελεσματικές επιχειρησιακές διαδικασίες για την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα, καθώς και την παροχή φιλικών προς το περιβάλλον υπηρεσιών και τη συνεργασία με οργανισμούς που είναι αφοσιωμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πρίνος Λάρνακα

Πόλη: Λάρνακα

Διεύθυνση: Παύλου Βαλδασερίδη 40, 6018
Τηλέφωνο: 24-819819
Fax: 24-819820

Πρίνος Προδρόμου

Πόλη: Λευκωσία

Διεύθυνση: Προδρόμου 83 2063 Στρόβολος
Τηλέφωνο: 22-456500
Fax: 22-660360