Eνα σταυροδρόμι, όπου η παράδοση και οι νέες – προχωρημένες – γεύσεις συναντιούνται. Ανακαλύψτε και εσείς το μεράκι των Ελλήνων “μικρών” παραγωγών τροφίμων, για ποιοτικά προϊόντα φτιαγμένα από ανώτερα ακατέργαστα συστατικά και αρωματικά βότανα. Δοκιμάστε τα βραβευμένα SIMPLY GREEK στα καταστήματα μας σε Λευκωσία και Λάρνακα.   Σάλτσες Τομάτας

tomatoanthotyrothymari-175x300-500x500

Τομάτα – Ανθότυρο – Θυμάρι

Μια ελαφριά σαλτσούλα που απλά θα ερωτευτείτε. Με τοματούλα, λατρευτό μαλακό ανθυτυράκι, θυμάρι και βαλσάμικο ξύδι… όλα μαζί σε ένα αριστούργημα… το βραβείο γεύσης που κατέχει το επιβεβαιώνει άλλωστε… θα τη χαρείτε από ζυμαρικά, κοκκινιστά, σαν ντιπ και σε σαλάτα.

tomatogarlic-500x500

Τομάτα – Σκόρδο

 

Με 15% σκόρδο που δίνει ακριβώς όσο πρέπει το άρωμα και γεύση του σε απόλυτη ισσορροπία με την τομάτα, όπωςς είπαν οι διεθνείς κριτές. Με όσπρια, μπρουσκέτα, ζυμαρικά, συνοδευτική, σουβλάκι, πίτσα, ρεβιθάδα, φασολάδα, ντάκο. Όπου να τη βάλτε θα τη χαρείτε.

tomatothyme-500x500

Τομάτα – Θυμάρι

Με 17% θυμάρι από το υπέροχο αυτό βότανο, η σάλτσα αυτή θα ζωντανέψει το φαγητό σας ή τα μεζεδάκια σας. Ιδανική για πίτσα, μπρουσκέτα, κοκκινιστά. Θα σας καταπλήξει στο μπριαμ, στο πλακί, κοκκινιστά αλλά και γενικά στα μαγειρευτά και στα ζυμαρικά.

tomatoredwine-500x500

Τομάτα – Μαυροδάφνη

Εντάξει επειδή λέμε πάντα αλήθειες… θέλει προσοχή στην κατανάλωση…είναι άκρως εθιστική!!! Είναι απλά ένα όνειρο! Έχει και το βραβείο γεύσης Great Taste που το επιβεβαιώνει. Με 21% μαυροδάφνη, αυτό το εκπληκτικό κρασάκι της Αχαϊας. Εμπνεύστηκε σαν σάλτσα συνοδείας για μοσχάρι & κιμά αλλά πάει παντού, σαν ντιπάκι, συνοδεία, σάλτσα, ντρέσινγκ… όπου & ό,τι θέλετε… οκ … μερικοί την τρώμε και με το κουταλάκι.

tomatobasil-500x500

Τομάτα – Βασιλικός

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά μας δεν θα ήταν πλήρης χωρίς αυτή τη σάλτσα. Την έχουν φτιάξει πολλοί αλλά με 17% βασιλικό πιστεύουμε ότι η δικιά μας κάνει τη διαφορά. Με δυνατό άρωμα και γεύση που όλοι αγαπάμε.